Project ondersteuning

Projectmanagement | Escalatie bemiddeling | Kleine opdrachten | Coaching en begeleiding

Functie

Senior projectmanager | Project manager | Uitvoerder

Projectmanagement

Alles wat buiten de bestaande routines valt is vaak een project. Afhankelijk van de omvang en de duur van de activiteiten installeert men vaak een projectgroep of een projectorganisatie. Nu heeft niet elk bedrijf voor alle activiteiten een projectmanager of project gerelateerde functies beschikbaar.

 

Interim projectmanagers staan erom bekend dat zij veel ervaring meebrengen en snel een project kunnen op- of herstarten, het inhuren van capaciteit is dan ook een prima optie. Hiermee zorgt u er ook voor dat uw huidige medewerkers zich blijven richten op de kern activiteiten van uw bedrijf.

Project escalatie bemiddeling

Project ondersteuning

Escalatie management | stakeholder management | project stagnatie |  project doorstart.

Project stagnatie of escalatie bemiddeling

Het in goede banen leiden van bouwprocessen vergt diepgaande kennis en ervaring op het gebied van techniek, processen, mensen en wet- en regelgeving. Bij veel projecten komt het voor dat verwachtingen en afspraken niet in lijn liggen met omvang en budget van het project zoals in de basis is bedacht. Deze projecten stagneren en betrokken partijen brengen het project gezamenlijk tot stilstand. Een ervaren onafhankelijke projectmanager met crisismanagement ervaring kan de oorzaak in beeld brengen, oplossingen aandragen en een doorstart genereren. Hierbij spelen de vaardigheden voor stakeholdermanagement, coaching en senior projectmanagement met inhoudelijke kennis een grote rol. Bent u op zoek naar ondersteuning om uw project weer in goede banen te leiden, neem dan contact met ons op.

Opdrachten voor 8 uur per week

Project begeleiding of advies

Voor opdrachten van 8 tot 12 uur per week

Opdrachten voor 8 uur tot 12 uur per week

Het is al een hele kunst om de vaart in een project te krijgen en te behouden, ongeacht of het om grotere of kleinere projecten gaat. Het is nog moeilijker om er vervolgens de vaart in te houden als de beschikbare capaciteit niet meer toereikend is.

Elk project verdient zijn aandacht ook al gaat het hier om projectbegeleiding van gemiddeld 8 uur in de week. Er is altijd wel een geschikte projectmanager beschikbaar die uw project met toewijding begeleid en ondersteund.

Coaching & begeleiding

Coaching en begeleiding

Coaching en begeleiding voor de juiste balans tussen proces en inhoud

Coaching en begeleiding

Het realiseren van een project vereist doorgaans meer ervaring dan de theorie beschrijft, waardoor de focus op het proces wordt gelegd maar het project zich op de inhoud begeeft, en een ruime ervaring van wezenlijk belang is.

 

De kunst voor een projectmanager/ projectleider is om de juiste balans te krijgen en te behouden tussen het procesmatig en contractueel aansturen van een project zonder de technische aspecten van het ontwerp uit het oog te verliezen. Coaching door een ervaren Projectmanager kan hier uitkomst bieden, vraag ons naar de mogelijkheden.